lauantai 14. huhtikuuta 2012

exploring EXO

Vaihtaripuolelta ei oo kuulunut oikeastaan mitään uutta. Sähköpostia käyn kyllä kurkkaamassa joka päivä siinä toivossa, että sieltä löytyisi tiedot tulevasta host-kaupungistani/piiristäni tai ehkä jopa viestiä ensimmäiseltä host-perheeltä.

Oon toki jutellut muutaman taiwanilaisen kanssa, etenkin Vivianin (jota ehdin jo aikaisemmin väittää Liuksi...), ja ovat kyllä kaikki valtavan ihania edelleen! ♥

Mutta aika menee kyllä ihan mielettömän nopeasti! Tasan viikon päästä pidetään Lahdessa toinen koulutus, jonne tuleekin tällä kertaa kaikki Suomen Rotaryn vuosi- ja kesävaihtarit. Oon ihan super innoissani, enkä malta oottaa et pääsen näkemään kaikki loputkin vaihtarit ja tietty Aasian kirjeenvaihtajan!

Ja koska aika menee niin hirveen nopeesti, niin musta tuntuu, että en ehdi tehdä mitään! En oo vielä alottanutkaan tekemään sitä mun kotitehtävää, väsännyt pinssejä, sopinut rokotuksista saatika sitten opiskellut kiinaa... Mulanin katsomista mandariinikiinaksi kun tuskin lasketaan...

Sit mun on vielä pakko jakaa teidän kanssa tää uus bändi, joka debytoi viime viikolla. En oo nimittäin juurikaan mitään muuta kuunnellut tässä viikon sisään. Kaikki näiden tähän mennessä tulleet biisit tekee vaan semmosen kunnon "mind blown"-fiiliksen. Plussaa tietty vielä siitäkin, että EXO jakautuu kahteen kuuden hengen ryhmään, joista toinen laulaa koreaksi ja toinen mandariinikiinaksi. Jostain arvattavasta syystä nimenomaan EXO-M on ainakin mulla soinut hieman K:ta tiheämpään tahtiin...Niin ja noi pojat on toki varsin suloisia, vai onko jollain jotain vastaväitteitä...?

Now I am standing on a new startcrossing, there is no “to give up” in my dictionary ♥

5 kommenttia:

  1. hihihi viikko enää!! ja tajusin just et me liikutaa samas porukas siel sit ja sara kans! ja sit kans sitä et laskekskelin et meil on vissii aika pieni ryhmä siel jos on vaa jotai alle 10 aasiaan lähtijää! mut just hyvä :) en malta oottaa enäääää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei vitsi, niinpä! :D ja just hyvä, ettei oo niin iso ryhmä, niin pystyy tutustuu kaikkiin paljon paremmin. asdfg, no mut onneks aikaa menee nopeesti!

      Poista
  2. Thank god, joku muukin ei oo vielä aloittanut kotitehtävää.. nyt tulee kiire! D: Kauhee paniikki ehtiikö ajoissa..

    Ja hei oikeesti alle viikon päästä nähään en voi uskoa että tää aika menee näin kamalan nopeasti! :D En malta odottaa..!

    Ja hei jälleen kerran kivaa musiikkia, vähän vaihtelua tälle K-poppi hehkutukselle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älähän :D Ja niinpä! Tulee varmasti ihan mahtavaa :)

      Ja jees, oon luukuttanut tuota bändiä tässä ihan mukavan aikaa jo, kannattaa kokeilla semmosiakin biisejä kun MAMA ja What Is Love. ...Ja periaatteessahan tuo on k-poppia :D Kiinaks laulettua vaan... No mut, niin... :D Kuvittelen vaan olevani tosi rajojani rikkova ja kuuntelevani jotain muutakin kuin korealaista!

      Poista